Medlemsnett

Mest stilte spørsmål

Hva er fordelene med Medlemsnett fremfor andre løsninger?

Medlemsnett er utviklet med betalingsformidling/fakturering som utgangspunkt, og i nært samarbeid med flere typer lag og foreninger.

Våre kunder velger oss ofte ut i fa en klar oppfatning av at vi har en gjennomført løsning og er en trygg og ryddig leverandør, spesielt dersom organisasjonen fakturerer gjennom programmet.

En får en løsning som er rimelig i bruk, pengene kommer rett inn på egen konto og løsningen er fleksibel nok til å tilpasses alle typer lag og foreninger.
 

Må jeg installere noe for å bruke Medlemsnett?

Nei, Medlemsnett er en nettside som er tilgjengelig på alle kompatible nettlesere over hele verden. 
Det kan i noen nettlesere mangle støtte for enkelte funksjoner.
 

Hva er Sparebank 1?

SpareBank 1 er den sørste norske gruppering av sparebanker. Til sammen er ca. 20% av norske bankkunder kunde i SpareBank 1-banker.
 
Medlemsbankene er selvstendige banker, og tilbyr mange av de samme produktene, men elementer som pris kan variere mellom bankene. Deres kontaktpunkt for Medlemsnett er den lokale regionale sparebanken.
 

Kan en ha selvbetjent innmelding i Medlemsnett?

Ja, via en tilleggsmodul som leveres rett fra vår samarbeidspartner kan personer melde seg inn. Denne kan også brukes ifm. påmelding til arrangemeneter, cuper og lignende.
 
Ønsker en påmelding med kortbetaling, fikses dette enkelt via en ferdig nettbutikk som vi tilbyr våre kunder og ett uttrekk via Excel.
 

Hva koster Medlemsnett?

Prisen for tjenestene og månedskostnad fremkommer i de enkelte bankenes prislister. Vår avtale innebærer ingen omsetningsbasert provisjon eller fast kostnad per. Medlem, men kun faste, lave transaksjonspriser. Andre leverandører har priser som utløses av transaksjonsvolum, medlemsantall eller har en høy stykkpris pr. transaksjonsantall. Vår løsning ser vi derfor at er rimeligere enn andre leverandørers løsning for fakturering, og effekten blir større jo større omfang det er på driften.
 
 

Kan medlemmet selv ha bruker til systemet ?

Ja, hvert enkelt medlem kan logge seg på via hjemmesiden her. Ved første gangs pålogging velger man "glemt passord" og får da tilsendt innloggingsdetaljer.
Dersom man ikke har oversikt over hvilken epostadresse klubben har registrert så kan klubben også sende ut påloggingsdetaljene.