Medlemsnett

Medlemsnett videreføres!

28. mai 2020 - Helt siden Sparebank 1 besluttet å legge ned Medlemsnett, har vi i CoreTrek AS (tidligere Inbusiness AS) jobbet aktivt for å kunne videreføre Medlemsnett på egenhånd. Det er vi som har utviklet og driftet Medlemsnett på vegne av Sparebank 1 siden 2005. Nå har vi gleden av å bekrefte at fra 1. juli tilbyr CoreTrek videre drift av Medlemsnett til eksisterende og nye kunder.

Priser og betingelser

CoreTrek har jobbet målrettet for å kunne opprettholde dagens gunstige prisnivå i Medlemsnett. Det er derfor svært gledelig at vi nå kan melde at transaksjonsprisene for eFaktura og utsendelser av SMS blir de samme som tidligere. Månedsprisen for bruk har variert noe mellom de ulike bankene, men vil for de fleste forbli på dagens nivå. Vi har nå laget ferdig en komplett prisliste, og du finner den ved å følge lenken nedenfor. 
Du finner komplett ny prisliste etter at du har logget inn.

NIF-integrasjon

Vi fikk 29.mai endelig tilgang av NIF til deres tekniske løsning, og vi jobber nå på spreng for å utvikle integrasjonen så raskt som mulig. Vi håper å ha den i drift så snart som mulig etter sommerferien.

Signer ny avtale i god tid før 1.juli

Vi håper selvsagt at flest mulig av medlemsnett sine brukere blir med oss videre. For å bli med videre må du signere en ny avtale. For å få en så sømløs overgang som mulig oppfordrer vi alle til å signere ny avtale så snart som mulig. Ved å signere allerede nå sikrer du at det ikke blir stans i fakturaer og avtaler 1.juli. Den nye avtalen vil da tre i kraft 1.juli, og alle avtaler, fakturaer etc blir videreført automatisk.  Sparebank1 vil avslutte muligheten for fakturering og relatert funksjonalitet for de som ikke har signert ny avtale innen 1.juli.

Hvis du er administrator, logg inn for å se avtalevilkår og signere ny avtale. Hvis du ikke er administrator, sjekk gjerne med din administrator at avtalen er signert