Medlemsnett

Overgang fra Medlemsnett til Spond

Samarbeidsavtalen med Spond gjelder for hele SpareBank 1-alliansen. Spond erstatter Medlemsnett, som nå avvikles. Med en halv million brukere har Spond på kort tid blitt Norges ledende tjeneste for organisering av lag og foreninger. Nå har selskapet satt seg som mål å gjøre livene enklere også for de som driver klubb.
 
Vårt fokus blir å konvertere Medlemsnett kunder over til Sponds Klubbløsning for de kundene som ønsker det. Vi vil hjelpe dere med overgangen for at den skal bli så smidig som mulig for dere. Medlemsnett vil fortsatt være tilgjengelig for alle kundene ut 2019 for å sikre en best mulig overgang til nytt system. Vi har stor tro på at dette blir en bra løsning som vil gjøre hverdagen deres enklere. 
 
Spond Club er en gratis løsning som snakker med den vanlige Spond-appen, slik at klubben får oppdatert medlemsinformasjon helt automatisk. 
 
Første versjon gir deg mulighet til å samle og kommunisere med dine Spond-grupper og klubbmedlemmer. Her kan du se en video hvor Spond går gjennom løsningen. 
 
Til høsten blir det mulig å bruke Spond Club til å innhente medlems- og treningsavgifter, slik at klubbledere kan bruke betydelig mindre tid på å hente inn penger fra sine medlemmer. 
 
Hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon fra Spond kan du kontakte:
Victoria Surman
Commercial Product Manager Spond
victoria@spond.com
941 75 566